OM SALONEN

Frisør håndværket

 

Er ikke nyt for mig. Da jeg startede igen som selvstændig i August 2014 i Frisøren –Organisk frisør, på Gammel Jernbanevej 4, Valby. Jeg har inden der, været landet rundt.

Jeg er uddannet på Fyn, hvor jeg under min elev tid, dyrkede konkurrence frisering

for at dygtiggøre mig. Da også med placering i avanceret modefrisure ved DM i 93. Efter endt uddannelse gik turen til ”Hair Construction” i Kolding. Hvor jeg ud over at lave hår i forretningen, Bl.a. underviste frisører fra Danmark og Skandinavien, lavede hår til store frisørshows og satte hår til Designskolens årlige afgangsshow.

 

Efter en årrække i Kolding gik turen til Østerbro i København, hvor jeg arbejdede i Circus. Først på Rosenvænget Allè, derefter på Øster Farimagsgade. Sidste stop blev Frederiksberg, hvor jeg var selvstændig i et par år, inden en officiel pause fra faget, hvor jeg fik mine to drenge Holger og Viggo.


Siden Januar 2020, har jeg nydt, at være tilbage på Frederiksberg. Nu på H.C. Ørstedsvej i samarbejde med min veninde og gode kollega Henny Aslak. 


Åbningstiderne ligger ikke fast, men telefonen er åben og man kan altid ringe/sms’e og bestille tid på: 26 15 16 14. Eller tjekke online booking.

 

Hår er min passion og jeg elsker det!

 

Kom ind til en uforpligtende snak om hvad jeg kan anbefale dig og dit hår.